Indlæser

Hesteslagteri

Sjællands hesteslagteri

Sjællands hesteslagteri afhenter eller modtager gode slagteheste overalt på de østlige øer. 
Der er to fremgangsmåder at afhænde sin hest på .Man kan selv aflevere sin hest til aftalt tid fra kl. 7-10. Straks efter ankomst til Vipperød synes hest, pas osv af fødevarestyrelsen. Hesten trækkes ind til aflivning og grimen udleveres igen til ejeren. Man har mulighed for at se sin hest en sidste gang. Det tager ca. 10 minutter fra ankomst til man kører igen. Man kan vælge at lade vores vognmand Jørgen Plambeck hente hesten til Vipperød. Vi bestræber os på at slagte din hest så hurtigt som muligt efter tilmeldning.

Regler for hestepas til slagtning.
Alle heste til slagtning (konsum) skal være ledsaget af et gyldigt hestepas. Danske pas skal indeholde 56 sider. Hesten skal være identificeret i passet enten ved aftegn, frysemærke, brændemærke eller chip. Tjek at hesten ikke er udelukket for konsum enten på side 36 eller 42. Tjek at passet indeholder medicinsider også selvom hesten ikke har fået medicin. De skal være der. Vær opmærksom på at erstatningspas ikke kan bruges til slagtning. Der er intet til hindrer for at slagte heste på udlandske pas de skal blot indeholde det samme. Men de kan være meget forskellige fra danske.

Fødevarekædeoplysning.
Når hesten afhentes eller leveres skal fødevarekædeoplysning udfyldes. Meget gerne på forhånd dette er et lovkrav. Dette er en tro og love erklæring der bekræftiger at oplysningerne på hesten er korrekte. Formularen kan hentes ved at klikke her...

Afregnings oplysninger.
Skriv navn og adresse hvortil hesten skal afregnes. Ligeledes et kontonummer samt SE nr. hvis der ønskes moms. Meget gerne en mail adresse. Der afregnes inden for 14 dage. Læg oplysninger bagerst i passet på A4 ark.